Geleneksel olarak düzenlediğimiz Hisar’a Dönüş Yaz etkinliğimizi pandemi önlemleri nedeniyle ertelerken mezunlarımızla bir araya geldiğimiz online bir Mezun Buluşması gerçekleştirdik. Farklı ülkelerden ve şehirlerden bağlanarak etkinliğimize katılan eski ve mevcut öğretmenlerimiz ve mezunlarımız ile hasret giderdiğimiz buluşmanın bu yılki onur konukları 2010 sınıfımız oldu. 2010 yılı mezunu öğrencilerimizin mezuniyetlerinin 10. yılını hep birlikte kutladığımız etkinlikte, 2010 sınıfımızın okul fotoğraflarından derlediğimiz sürpriz bir video klip yayınladık.

Etkinliğimize katılım gösteren tüm mezunlarımıza, akademik ve idari kadromuza teşekkürlerimizi iletiyor, pandemi günleri sona erdiğinde yeniden tüm mezunlarımız ile hep birlikte kampüsümüzde yüz yüze bir araya gelmeyi diliyoruz.