Hisar Okulları olarak, uzaktan eğitim döneminde başlattığımız çevrim içi (online) seminerlerimize 2020-2021 Akademik Yılında da devam etmeyi hedefliyoruz.

Bu kapsamda, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümümüzün önderliğinde, 25 Ağustos Salı günü 21.00-22.30 saatleri arasında Hisar Okulları resmi Instagram hesabında canlı olarak gerçekleştireceğimiz seminerde, konuğumuz Çocuk ve Ergen Psikanalisti ve Klinik Psikolog Funda Akkapulu, “Yeni Eğitim Düzeninde Ebeveyn Olmak” konusunda, bizlerle değerli paylaşımlarda bulunacak.

Uzaktan eğitim süreci ile başlayacak olan ve halen belirsizlikler barındıran bu zorlu süreçte, en doğru yaklaşım ve tutumları konuşmak üzere, tüm velilerimizi, yeni dönemin ilk çevrim içi (online) veli seminerimize bekliyoruz.

Yeni Eğitim Düzeninde Ebeveyn Olmak“Rehberlik Semineri

Konuk: Çocuk ve Ergen Psikanalisti Funda Akkapulu

Tarih: 25 Ağustos 2020 Salı

Saat: 21.00 – 22.30

Mecra: Hisar Okulları Resmi Instagram Hesabı / Canlı Yayın (Hesaba ulaşmak için linke tıklayabilirsiniz.)

Funda Akkapulu kimdir?

Lisans ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Psikoloji Bölümü’nde tamamlayan Funda Akkapulu’nun çalışma alanları Yetişkin, Ergen ve Çocuk Psikoterapistidir. Yurtdışında pek çok mesleki çalışmaya katılan ve yayınları olan Akkapulu; Rorschach ve Projektif Testler Derneği, İstanbul Çocuk ve Ergen Psikanalitik Psikoterapi Derneği, Uluslararası Psikanaliz Derneği, İstanbul Psikanaliz Derneği ve Türk Psikologlar Derneği üyesidir.