Ortaokul öğrencilerimizden oluşan Hisar STEM Science Sparks Kulübü WWF takımı öğrencilerimiz, büyük emek vererek hazırladıkları Yaşayan Su projesi ile katıldıkları “WWF Doğa Öncüleri Programı”nda dereceye girdiler. 40 Lise ve 78 Ortaokul arasından seçilen ilk 25 okul arasına girmeye hak kazanan projemiz, Ortaokullar arasında da 9. oldu.

Öğrencilerimiz Birleşmiş Milletler Sürdürülebilirlik Hedeflerinden no.6: Temiz Su ve Sanitasyon, no.12: Sorumlu Üretim ve Tüketim ile no.15: Karasal Yaşam hedeflerine yönelik hazırladıkları projelerinde yağmur suyu hasadı, yağmur bahçesi, gri su arıtımı, sanal su bilinçlendirme kampanyası, kardeş okul ziyaretleri ve akran eğitimi gibi aktivitelerde bulundular.

Öğrencilerimizi gerçekleştirdikleri bu duyarlı projeleri ve başarılarından ötürü kutluyoruz!