Hisar Okullarının 24. Kuruluş Yıl Dönümünü öğrencilerimizle bir arada olamasak da Okulöncesi ve Lise 12. Sınıflardan birer temsilci öğrencimizin katılımı ile, sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde doğumgünü pastamızı keserek kutladık.

Bu kıymetli günde okulumuzun değerli kurucusu, eğitim gönüllüsü Feyyaz Berker’i saygı ve sevgi ile bir kez daha anarken başta Feyyaz Berker olmak üzere okulumuzun gelişerek bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, öğrencilerimize, velilerimize, Hisar Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu üyelerine sonsuz minnet ve teşekkürlerimizi sunuyor; sağlık içinde daha nice eğitim-öğretim yılında hep birlikte olmayı diliyoruz.