Lise Rehberlik Bölümümüz tarafından yürütülen ve 9. Sınıf öğrencilerimiz için Lise hayatlarının ilk yılını daha verimli, rahat ve mutlu geçirmeleri amaçlanan akran destek çalışmalarımız başladı.

11. ve 12. Sınıflardan gönüllü toplam 32 öğrencimiz, 9. Sınıf öğrencilerimize yönelik mentorluk çalışmalarına başladı. Mentor öğrenciler sorumlu oldukları öğrenci gruplarıyla ilk buluşmalarını çevrim içi platformlarda gerçekleştirdiler ve tanıştılar. Ders çalışma yöntemleri, organizasyon becerileri, sınav haftalarında dikkat edilecekler ve ders takibi gibi konuların da konuşulduğu paylaşım toplantılarında 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz kendi deneyimlerinden yola çıkarak gruplarındaki öğrencilere çeşitli önerilerde bulundular. Tüm öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği ve keyif aldığı akran destek çalışmalarının yıl sonuna kadar devam etmesi hedefleniyor.