Lise öğrencilerimizin geçtiğimiz Nisan ayında online olarak gerçekleştirdikleri Hisar Coding Summit (Hisar Kodlama Zirvesi) eğitim içerikleri için yapılan başvuru, Udemy platformu tarafından kabul edilerek, Udemy’de yayınlanmaya değer bulundu.

Bilgisayar Eğitimi Bölümü mentorluğunda Lise öğrencilerimiz tarafından çok kısa bir süre içinde hazırlanarak, Udemy platformunda 3000’e yakın kullanıcı ile buluşan içerikler, öğrencilerimiz tarafından online eğitim platformlarına uygun bir şekilde özel olarak tasarlanıyor. Python ile Programlama, Autodesk Fusion360 ile Hızlı Prototipleme ve Yapay Zeka, ve Makine Öğretim ve Doğal Dil İşleme gibi konularda geliştirilen içerikler ile başlayan online dersler, okulumuzun açık kaynak yaklaşımına uygun olarak paylaşılmaya ve çeşitlenmeye devam edecek.

Udemy’de yer alan kurslarımızı görüntülemek için lütfen tıklayınız.