Görsel Sanatlar Bölümümüz yeni akademik yılın ilk sanatçı-öğrenci buluşmasını heykeltraş Günnur Özsoy ile gerçekleştirdi. Sanatçı Özsoy, Pg Art Gallery organizasyonu ile Gate27 ev sahipliğinde gerçekleştirdiği “Beyaz” adlı sergisini öğrencilerimize çevrimiçi olarak gezdirdi. Her bir eserini ayrıntılı olarak anlatan Günnur Özsoy; çalışmalarını, eserlerinin oluşum sürecini ve sanata bakışını öğrencilerimizle paylaştı.

İçinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde kendimizi zorunlu sınırlar altında tutarken, gerçek sınırlarımızın göreceli olduğunu bu sergi ile yeniden deneyimledik.

Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen bu buluşmada öğrencilerimizin tüm sorularını içtenlikle yanıtlayan sevgili Günnur Özsoy’a bir kez daha teşekkür ediyoruz.