Geçmiş senelerde etkinlik seçkimiz içinde gururla yer verdiğimiz çocukların sanat ve kültür haklarından yola çıkan, İstanbul’un tek uluslararası çocuk ve gençlik festivali Atta Festival’i 4 Aralık Cuma günü saat 17.00’da Atatürk Salonumuzda “Yumurtadan Çıkan Fil” dans tiyatrosuyla seyircisiz olarak ağırlıyoruz. Üç yaş ve üzeri izleyiciye hitap eden oyunumuzu aynı gün saat 17.00 itibariyle okulumuzun YouTube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

“Yumurtadan Çıkan Fil” büyüme ve gelişimle, imkansızı mümkün kılan dostluklarla ilgili bir oyun. Atta Festival, İsrail’in Safe Place Festivali ve Münih merkezli sanatçı Ceren Oran ile öğrenme güçlüğü çeken ve otizm spektrumuna sahip çocuklara yönelik bir performans sergilemek için “Yumurtadan Çıkan Fil”i uyarlıyor. Bu proje Türkiye’de bu alana yönelik yapılan ilk uyarlama ve Goethe Enstitüsü ve İsrail Başkonsolosluğu İstanbul’un desteklediği uluslararası bir işbirliğidir.

Sanat Yönetimi, koreografi, dans: Ceren Oran
Koreografi, kukla oynatıcılığı ve kukla tasarımı: Roni Sagi
Müzik ve vokaller: Tuncay Acar, Magdalena Kriss
İllüstrasyon: Christoph Gredler
Dramaturji: Susanne Lipinski

Youtube kanalımıza ulaşmak için lütfen tıklayın.