Lise öğrencilerimiz 20 Şubat 2021 Cumartesi günü Technovation Girls Turkey Launch etkinliğini düzenliyorlar. Insider şirketi Pazarlama Müdür Yardımcısı Merve Nazlıoğlu’nun konuşmacı olacağı etkinlikte tasarım odaklı düşünme eğitimlerinin yanı sıra Technovation Hisar mezunlarımız Başak Onbaşıoğlu, Selin Öner ve İpek Göktan ile keyifli bir panel gerçekleştireceğiz.

Katılımcılar etkinlik boyunca hem projelerini geliştirmeyi öğrenecekler hem de konuşmacılarımızdan STEM alanlarında kadın bir girişimci olmanın etkilerini dinleyecekler.

Uluslararası Technovation Challenge etkinliğine Türkiye’den katılmak isteyen kız öğrencilerimizin erişimlerini kolaylaştırma amacıyla gerçekleştirilen Technovation Girls Turkey Launch etkinliğine Ortaokul ve Lise seviyelerinden tüm kız öğrenciler davetlidir. #hisarokulları

bit.ly/technovationhisar linkinden kayıt olabilirsiniz!