Ortaokul Sosyal Bilimler Bölümümüzün girişimiyle 5. Sınıf öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenecek Saffet Emre Tonguç ile “Kültür ve Mirasın İzinde İstanbul” söyleşisi 23 Şubat 2021 Salı günü 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Google Meet platformu üzerinden yapılacak çevrimiçi söyleşimize Ortaokul öğretmenlerimiz ve velilerimiz de davetlidir.

Saffet Emre Tonguç Kimdir?
Boğaziçi Üniversitesi’nde, Turizm ve Otel Yöneticiliği ile Siyasi Bilimi ve Uluslararası İlişkiler öğrenimi gören Saffet Emre Tonguç Viyana Ekonomi Üniversitesi’nde işletme üzerine doktora çalışması yaptı. Gerek mesleki gerek şahsi ilgisinden dolayı 130 ülkeye seyahat etti. 2004 yılından bu yana Hürriyet Seyahat’te köşe yazarlığı yapan, 22 kitap yazan ve çeşitli ödüller alan Saffet Emre Tonguç yazar, profesyonel konuşmacı ve TV programcısı olarak yürüttüğü çalışmaların yanı sıra özel rotalara turlar düzenleyerek profesyonel rehberliğe devam ediyor.