Lise 12. Sınıf öğrencilerimiz ve Lise Fen Bölümümüzün liderliğinde, STEM alanında kız öğrencilerin desteklenmesi ve motive edilmesi amacıyla başlatılan, Women in Science projesi kapsamında, üç önemli bilim insanının katılımıyla online bir panel gerçekleştirildi. Prof. Dr. Berrin Tansel, Doç. Dr. Elif Genceli Güner ve Zeynep Karagöz’ün katıldığı panel, Lise öğrencilerimiz tarafından modere edildi.

Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürümüz Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan konferansta, öğrencilerimiz, konuşmacıların ilham verici hikayelerine tanıklık etme ve STEM de cinsiyet eşitliği konusunda bilgi edinme fırsatı buldular.

Women In Science konferansının tamamını Okulumuzun Youtube kanalı üzerinden seyredebilirsiniz. İzlemek için lütfen tıklayın.