Lise öğrencileri arasında günümüzdeki en prestijli girişimcilik yarışmalarından biri olarak görülen Uluslararası Diamond Challenge Yarışmasında, öğrencilerimiz, Türkiye’yi temsil edecek.

Yarışmada; gradyan diyet değişikliğiyle karbon emisyonunu azaltan ve sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları geliştiren sanal diyetisyen rehberi “Ergo” isimli yaratıcı projeyle yer alan Lise öğrencilerimiz birinci seçilerek Amerika’da gerçekleşecek son aşamaya katılmaya hak kazandılar.

Rekor bir katılımla bu yıl 5 binden fazla öğrencinin 922 ekiple yarıştığı Diamond Challenge’ta, finallerde, Türkiye’yi temsil edecek olan Ergo takımı öğrencilerimiz Selin D., Melis A., Serra Ç. ve Demir A.’yı kutluyor; 11 Nisan 2021’de gerçekleşecek son etapta başarılar diliyoruz!