Görsel Sanatlar Bölümümüzün önderliğinde başlayan Sanatçı – Öğrenci Buluşmalarında Ortaokul 7. Sınıf öğrencilerimiz sanatçı Mehmet Sinan Kuran ile bir araya geldi.

Sanatçı, öğrencilerimize sanat yaşamına nasıl başladığını, çalışma metotlarını ve sanat anlayışını anlatırken, yakın dönemde sergilenen eserlerinden oluşan bir sunum da paylaştı. Resim, heykel, enstalasyon, tekstil, neon, ahşap ve seramik gibi farklı disiplin ve malzemelerle yaptığı işlerde beraber üretebilmenin ve kolektif bilinci yaymanın önemine değinen Mehmet Sinan Kuran’a bir kez daha içtenlikle teşekkür ediyor; yüz yüze eğitime geçtiğimizde öğrencilerimiz ve kendisiyle birlikte büyük bir duvar resmi yapabilmenin hayalini kuruyoruz.