İçinden geçtiğimiz bu dönemde sağlığımızın korunması için büyük bir özveriyle çalışan, insan yaşamını her şeyin üstünde tutan sağlık çalışanlarımızın kıymetli emeklerine teşekkür etmek amacıyla 14 Mart Pazar günü Tıp Bayramı’nda değerli piyanist Şevki Karayel ile buluşuyoruz.

Robert Schumann Müzik Yüksek Okulu solistlik bölümünden yüksek dereceyle mezun olan Şevki Karayel başta Türkiye ve Almanya olmak üzere İtalya, Hollanda, Avusturya, İsviçre, Polonya ve Mısır’da pek çok konser verdi. Yurt içinde ve dışında verdiği bu konserlerde gösterdiği üstün performanslarıyla ödüllere layık görülen Karayel, Atatürk Salonumuzda vereceği konserde repertuvarını açıklamalarıyla sunacak.

14 Mart Pazar günü saat 15.00’de Hisar Okulları YouTube kanalımızda yayınlanacak olan konserde hep birlikte olmayı diliyoruz.

Program:

-Beethoven: Sonat op.53 “Waldstein”
-Schubert/Liszt: Erlkönig
-Gerschwin: 3 Preludes