Tüm dünyanın görülmemiş bir dönüm noktasından geçtiği bu günlerde Okulumuzun 25. yıl kutlama hazırlıkları içerisindeyiz. 25 yıllık geçmişimiz bizi ileriye taşıyacak çok sağlam bir zemin sunarken, yüzümüzü bir yandan geleceğe çevireceğiz. Eğitim alanındaki öncülük vasfımıza yakışır şekilde, bir dizi etkinlikle gençlerimizin ve toplumun gelecekle ilgili bilgi birikimine katkıda bulunacağız.

Bu doğrultuda planladığımız etkinliklerimizin ilki, geleceği, gelişen teknoloji ve inovasyon bakış açılarından mercek altına alan “Hisar Konuşmaları: Geleceği Tartışmak…” konferans dizisi.

25 Mart 2021’de gerçekleşecek ilk konferansta konuklarımız Prof. Dr. Mehmet Toner ve Prof. Dr. Banu Onaral ile birlikte fen bilimleri, canlı organizmalar ve ekosistem uygulamalarıyla ilgilenen ve tüm bu alanların veri analizi ile bir araya gelmesiyle oluşan; çok disiplinli bir alan olan “yaşam bilimleri” üzerinde duracağız. Tüm Hisar Topluluğunu konferansta aramızda görmeyi arzu ediyoruz.

Hisar Konuşmaları: Geleceği Tartışmak….
Yaşam bilimlerinde teknoloji nereye gidiyor?

Tarih: 25 Mart 2021 Perşembe
Konuklar: Prof Dr. Mehmet Toner ve Prof. Dr. Banu Onaral
Zoom Canlı Yayın Linki:
zoom.us/j/94279305411?pwd=eTVsN25yR1IyeEQwM3ZSN0JYL0FFZz09

*Konferansımız, Zoom canlı yayını ile eş zamanlı olarak Hisar Okulları YouTube kanalımızdan da yayınlanacaktır.