Yurt İçi Üniversite Danışmanlık Ofisi ve Mezunlar Derneğinin iş birliğinde başlatılan “Hisar Mezunları İle Kariyer Sohbetleri” serisinin ilki 31 Mart Çarşamba günü saat 19.00’da gerçekleşecek.

Okulumuzdan mezun olarak öğrenimlerine Türkiye’nin en prestijli Üniversitelerinde devam eden mezunlarımızı ağırlayacağımız çevrimiçi söyleşilerin, hem mezunlarımız ve öğrencilerimiz arasındaki bağı kuvvetlendirmesini hem de Lise öğrencilerimiz adına bölüm ve Üniversite seçimleri öncesinde bilgilendirici ve yönlendirici olmasını umuyoruz.

Google Meet platformunda düzenlenecek söyleşide ilk konuklarımız 2009 Hisar mezunu Rutkay Kaya (Bilgi Üniversitesi/Hukuk) ve 2011 Hisar mezunu Melisa Güneş (Koç Üniversitesi/Endüstri Mühendisliği) olacak.