Bilişim Stratejileri Merkezimizin önderliğinde öğretmenlerimize yönelik olarak düzenlenen “Birlikte Güçlüyüz” oturumlarında onuncu ve dönemin son buluşması gerçekleşti.

“Dijital Dönüşümde Lise Bilgisayar Bilimi Dersleri ve Proje Örnekleri” temalı oturumda konuklarımız Bilgisayar Eğitimi Bölümü öğretmenlerimiz Sezin Fins ve Serdar Uluer oldu.

Öğretmenlerimiz okulumuzda uygulanan stratejiler doğrultusunda bağlı kalınan standartlar, müfredat yapılandırması, faydalanılan kaynaklar ve ders tasarım stratejileri üzerine sunumlarını gerçekleştirirken Lise Bilgisayar Bilimi dersine yönelik örnek ders planları ve öğrenci çalışmaları da paylaştılar.

Şimdiye dek gerçekleştirilen tüm “Birlikte Güçlüyüz” oturumlarında bizleri yalnız bırakmayan, katkı sağlayan öğretmenlerimize gönülden teşekkürlerimizi sunarız.