Öğrencilerimiz tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen Hisar Kodlama Zirvesi 16-18 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Yapay Zeka Algoritmaları ve React Native ile Uygulama Tasarlama gibi yenilikçi atölyelerde Hisar Lisesi öğrencileri, mezunları ve American Community School öğrencilerinden oluşan 46 kişilik eğitmen kadrosu yurtiçi ve yurtdışından 600’den fazla katılımcı ile buluştu. 17 atölye ve Google, Microsoft ve Stanford gibi prestijli kurumlardan alanında uzman 7 konuk konuşmacının yer aldığı Zirvede; teknolojide girişimcilik, yapay zeka kullanımı, teknoloji – insan etkileşimi ve biyolojide yapay zeka gibi geleceğe ışık tutan pek çok farklı konu ele alındı.

Organizasyonda emeği geçen tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz.