Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı 19 Mayıs 1919’un 102. yıl dönümünde, Hisar Okulları olarak “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”mızı coşku ile kutluyoruz.

Törenimiz için Hisar Eğitim Vakfı ve Okul yöneticilerimizin mesajlarından ve öğrencilerimizin evlerinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan bir kutlama videosu hazırladık. Tören videomuzu öğrencilerimizle birlikte aynı anda 19 Mayıs Çarşamba sabahı saat 10.00’da YouTube kanalımız üzerinden izleyebilirsiniz.

Tören programımızın yanı sıra 19 Mayıs’ı öğrencilerimizle birlikte gün boyunca kutlamak üzere farklı alanlarda konser, sergi, söyleşi ve etkinlikler de düzenlenecektir. Ata’mızın Türk gençliğine armağan ettiği bu anlamlı günde bayram coşkumuzu paylaşmak üzere birlikte olmayı diliyoruz.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!