Geçen yıl pandemi nedeniyle fiziksel olarak bir arada olamadığımız 2020 Sınıfımızın mezuniyet törenini 25 Haziran Cuma akşamı kampüsümüzde açık havada gerçekleştirdik.

Yurtiçinde ve yurtdışında pek çok farklı bölümde başarıyla eğitim gören ve Üniversitedeki 1. yıllarını bitiren mezunlarımızla Lise mezuniyet töreninde yeniden buluşmak bu sürecin hepimize getirdiği pek çok farklı deneyimden biri oldu.

Duygusal ve bir o kadar da heyecanlı geçen törenimiz eş zamanlı olarak Okulumuzun YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı. Uzun bir aradan sonra Okul yöneticilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimizle tekrar kampüsümüzde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık.

Pandemi sürecinde pek çok zorluğa göğüs geren, azmeden, yılmayan 2020 sınıfımızla gurur duyuyor; Üniversite eğitimlerini sağlık ve başarıyla sürdürmelerini diliyoruz.

*2020 Sınıfı mezuniyet törenimizi izlemek için lütfen tıklayınız.