Uluslararası öğrenci danışmanlık şirketi “Study in America” not ortalamaları, toplumsal hizmet çalışmaları ve ilham veren proje önerileri gibi kriterleri baz alarak 2021 yılında ABD üniversitelerinden mezun olmuş en başarılı 25 Türk öğrenci listesini yayınladı. Listede 2017 mezunumuz Yasemin Ramazanoğlu da yer aldı.

Hisar’da orkestrada solistlik yapan ve pek çok öğrenci kulübünde aktif olarak yer alan Yasemin, lisans eğitimini Georgetown Üniversitesinde tamamladı ve 2021 senesinde üstün başarı ile sosyoloji ve ekonomi bölümlerinden mezun oldu. Şimdilerde New York’ta UBS bankasında yatırım bankacılığı yapan Yasemin’in uzun vadedeki kariyer hedefi gelişmekte olan ülkelerin film, sanat ve kültür dünyalarını destekleyecek bir şirket kurabilmek. Sevgili mezunumuzun başarılarını gururla takip ediyoruz.

Haberin detayı için lütfen tıklayınız.