Hisar Okullarında öğrencilerimiz MEB programının yanı sıra dünyada 60’dan fazla ülkede uygulanmakta ve tanınmakta olan AP Programı ile destekleniyorlar. AP Programı; öğrencilere lisedeyken üniversite seviyesindeki dersleri alma ve bu derslerden üniversite eğitimlerinde muaf olma imkanı sağlayan uluslararası bir program.

Mayıs 2021’de College Board tarafından yayınlanan AP sınav sonuçlarına göre, Hisar öğrencileri Türkiye ve uluslararası sınav ortalamasının üzerinde başarı gösterdiler.

Hisar Okulları olarak Türkiye’de öğrencilerini AP sınavlarına yönelik ileri seviyede derslerle destekleyen okullar arasında ders çeşitliliği açısından ilk sırada olmanın gururunu yaşıyor; öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.