İoanna Kuçuradi’nin önerisiyle UNESCO tarafından her yıl tüm dünyada kutlanan Dünya Felsefe Günü okulumuzda da çeşitli etkinliklerle karşılandı. Lise öğrencilerimizin gitar ve piyano eşliğinde çaldıkları parçalarla başlayan etkinlikler “Türkiye’de Felsefenin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu söyleşi ile devam etti. Prof. Dr. Güncel Önkal ve Dr. Hakan Yücefer’in konuğumuz olduğu söyleşide Türkiye’de felsefenin geçmişine ait panoramik bir sunum gerçekleştirilirken, bugüne ve geleceğe ait kritikler, düşünceler, öngörüler dile getirildi. Felsefe Kulübü öğrencilerimizin düzenlediği “Recep’in Dünyası” isimli söyleşide ise katılımcılar bir sinema karakteri olan Recep İvedik tiplemesi üzerinden günümüz Türkiye’sindeki mizah anlayışını ve onun geçirdiği evrimleri tartıştılar.