Beden Eğitimi ve Spor Bölümümüz, “öğrenen” merkezliliğini öne çıkartan bir öğretim modeli olan Spor Eğitim Modelini 6. Sınıf öğrencilerimizle uygulamaya başladı.

Spor Eğitimi Modeli, belirlenmiş sportif branşlar aracılığıyla becerili, bilgili ve istekli spor insanları yetiştirmeyi hedefleyen bir program. Model içerisinde öğrenciler yalnızca daha bütün ve gerçekçi bir şekilde nasıl oynayacaklarını öğrenmekle kalmıyor aynı zamanda gruplar içerisinde farklı roller alarak (antrenör, hakem, istatistikçi, basın sorumlusu vb.) spor deneyimlerini kendileri koordine ederek süreci yönetebiliyorlar.

12 hafta sürecek bu model ile öğrencilerimizin kişisel sorumluluk ve etkili grup üyeliği becerilerini geliştirmeleri de hedefleniyor.