2021-22 Akademik Yılı kapsamında 18 Şubat 2022 Cuma günü okulumuzdaki 100. eğitim günü oldu. Bu güzel gün, İlkokulda tüm seviyelerde çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

1. Sınıflarımız, Türkçe ve İngilizce derslerinde öğrendikleri 100’er kelimeyi yazarken, Matematik dersinde ise 100 farklı işlem yaptılar.

2. Sınıf öğrencilerimiz Türkçe dersinde olumlu iletişim kurarken kullandıkları 100 sözcük ya da cümle üzerine çalıştılar. İngilizce dersinde ise okudukları 100 kitabın isimlerinden oluşan renkli bir pano oluşturdular.

3. Sınıflar İngilizce dersinde Hisar’da “iyi ki” dedikleri 100 şeyi yazarlarken, 4. Sınıf öğrencilerimiz Hisar’da öğrendikleri 100 şeyi yazdılar.

Okulumuzun 100. eğitim günü kutlaması kapsamında öğrencilerimizin tüm çalışmalarını A Blok koridorlarında yer alan panolarımızda görebilirsiniz. Bu güzel çalışmalar için öğrencilerimizi kutluyoruz!