Lise öğrencilerimiz, okuma kültürünü yaygınlaştırmak ve paylaşımların sınırlar olmadan da yapılabileceğini ortaya koymak amacıyla dahil oldukları “Kitap Kurtları” Kulübü kapsamında Diyarbakır’da bulunan kardeş okul Soğanlı Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldiler.

Kulübün ilk kitapları, 10. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Defne Ö., Sibel Selly K. ve Deniz A. tarafından ve öğretmenleri Barış Has ve Sedef Şeker danışmanlığıyla, Richard Bach’ın “Martı Jonathan Livingston” ve Ahmet Ümit’in “Masal Masal İçinde” olarak belirlendi.

Öğrencilerimiz buldukları sponsor aracılığıyla Diyarbakır’da bulunan 27 öğrenci için kitapları temin ederek kendilerine gönderiler. Her hafta belirlenen bölümleri okuyarak okuma kültürünü yaygınlaştırmak üzere bir araya gelecek kulüp üyelerini kutluyoruz. #hisarokullları

#hisarokulları