Ortaokul Kulüpler

Ortaokulda, kulüp programımız hem hobi ve çeşitli ilgi alanlarına yönelik hem de akademik kulüplerden oluşturulmuştur. Kulüpler çeyrek dönemlik ya da tüm yıllık olarak planlanmıştır.

Ortaokul öğrencilerimizden Haziran ayında, bir sonraki yıl katılmak istedikleri kulüpleri online olarak seçmeleri istenir. Kulüp sunumlarını izleyip anlık kontenjanları görüldüğü seçim sistemimizi kullanan öğrencilerimiz seçimlerini yaptıklarında bir sonraki kulüpleri belli olur.  Yeni akademik yılın ikinci haftasında ortaokul kulüplerimiz çalışmaya başlar. Uzaktan Eğitim döneminde, yüz yüze eğitimde yürüttüğümüz bazı spor kulüplerimiz dışında tüm kulüplerimiz açılmış ve çalışmalarına başlamıştır. Online süreçte açamadığımız spor kulüplerimiz ise evde egzersiz temelli alternatifleri ile öğrencilerimize sunulmuştur.

2020-21 Akademik yılında 38 Ortaokul kulübümüz okulların açılmasının ikinci haftasında çalışmalarına başlamış ve tüm kulüplerimiz faaliyetlerini online olarak sürdürmektedir.

Ortaokul Kulüplerimiz
Akıl Oyunları  İz Peşinde (Arkeoloji-Kültürel Miras) Orkestra-Keman
Arts & Crafts  Jazz Dance  Orkestra-Klarnet
CS Programming & Robotics (5-6) JMUN (Junior Model United Nations) Orkestra-Saksafon