Mezunlar Derneği

Hisar mezunları her yıl güçlenerek dünyanın dört bir yanında genişleyen Hisar ekolünü oluşturmaktadırlar. Güçlü akademik eğitimlerinin yanı sıra sosyal, sanatsal, sportif alanlarda başarılı olmuş yüzlerce mezunumuz Türkiye'nin ve dünyanın en iyi üniversitelerinde eğitim hayatlarını sürdürürken, iş hayatının merdivenlerini tırmanan mezunlarımızın sayısı da hızla artmaktadır.

Hisar Okulları Mezunlar Derneği; 17 Haziran 2009 tarihinde ilk mezunlarının çalışmalarıyla kurulmuştur. 7 Yönetim Kurulu üyesi, 4 yedek üye, 5 denetleme üyesi ve gönüllüleriyle faaliyetlerini sürdürmektedir.

Mezunlar Derneğinin Amaçları:

• Mezunların Hisar Okulları ve dış dünyayla olan ilişkilerini güçlendirmek
  • Mezunların kendi aralarındaki iletişimini artırmak ve geliştirmek
  • Mezunların yaşam kalitelerini yükseltecek artı bir değer katmak
  • Hisar Okulları kültürünün gelişerek devam etmesini sağlamaktır.

Mezunlar Derneğimiz ve Mezunlar Ofisimiz işbirliği içinde Hisar mezunlarının okulumuzun aktif birer üyesi olmalarını sağlamak üzere çalışmakta; mezunlarımızın güncel bilgilerinden oluşan veri tabanını takip etmekte; mezunlarımıza haber bültenleri, sosyal buluşmalar ve networking etkinlikleriyle okulumuz hakkında güncel bilgilerin ulaştırılması sağlamakta ve her yıl en az bir kez düzenledikleri Hisar’a Dönüş ve diğer etkinlikler ile tüm Hisar mezunlarını bir araya getirmektedir.

Mezunlar Derneği İletişim Bilgileri:
E-posta: mezunlardernegi@hisarschool.k12.tr

2021 Sınıfımız

Olağanüstü şartlar altında geçen bir eğitim yılını daha geride bırakırken, 12. Sınıf öğrencilerimizin akademik başarıları, azimle sürdürdükleri farkındalık projeleri, katıldıkları ulusal ve uluslararası konferanslar ile gurur duyduk. Şimdi, dönemin büyük bir bölümünde fiziksel olarak uzak kaldığımız 12. Sınıf öğrencilerimizi Üniversite eğitimlerine uğurluyoruz. 2021 Sınıfı sayfamızı ziyaret etmek için lütfen tıklayınız.

Mezun Etkinlikleri

Her yıl düzenlenen Hisar'a Dönüş etkinliklerine katılımları, mevcut öğrencilerimize destek olmak için okulumuzda düzenlenen  Üniversite Kahve Sohbetlerindeki konuşmaları, hiçbir neden olmadan ansızın öğretmenlerini ziyaret etmeleri, öğrenci konserlerindeki sürpriz sahneleri, Hisar sonrasında birbirlerinden kopmadan kurdukları ortak müzik grupları, mezunlarımızın okulumuza ve birbirlerine olan bağlılıklarının göstergelerinden sadece bazılarıdır.

Tüm mezunlarımızın ve öğretmenlerimizin bir araya geldiğimi Hisar'a Dönüş etkinliklerimiz geleneksel olarak her yılın son Aralık ayının son Perşembe günü düzenlenmekte. 2018 yılından beri ise Lisemizden 10. mezuniyet yıllarını kutlayan mezunlarımızın onu konuklarımız olarak ağırladığımız Reunion etkinliklerimizde ise Haziran ayında kampüsümüzde düzenlediğimiz Pazar Brunch'larında bir araya geliyoruz.

2020 Mart ayına hayatımıza giren pandemi sonrasında ise mezunlarımızla fiziksel olarak bir araya gelememiş olsak da düzenlediğimiz çeşitli online etkinliklerde bir araya geldik, uzaktayken yakın hissetmeyi başardık.

İletişim Bilgileriniz Güncel mi?

Hisar Okulları ve Mezun Derneğinden gönderilen bülten, mezunlarımızla ilgili bilgi ve gelişmeler ve mezun etkinlikleri hakkında haberleri almak için Mezun Portalındaki iletişim bilgilerinizin güncel olduğundan eğim olun.

İletişim Bilgilerinizi Mezun Portalımızda kolaylıkla güncelleyebilirisiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak kimlik bilgileriniz ve Mezunlar Derneği tarafından size gönderilmiş olan şifreyi girin. Daha sonra gerekli şifrenizde ve gerekli alanlarda değişiklik yapabilirsiniz.

Mezun Portalı

Mezun Bültenleri

Mezunlar Derneğimiz tarafından hazırlanan ilk Mezun Bültenini paylaşmanın mutluluğu içindeyiz. 2020-21 akademik yılı boyunca mezunlarımızın değerli katılımlarıyla düzenlenen akademik ve sosyal etkinlikler, mezun röportajları, mezun haberleri ve Okulumuzda son dönemde yaşanan önemli gelişmelerden derlenen kısa haberlerin yer aldığı mezun bültenimizin ilk sayısını okumak için lütfen tıklayınız.

Mezunlarımızın Üniversite Başarıları

Mezunlarımız üniversite öğrenimlerine Türkiye'nin ve dünyanın  en iyi üniversitelerinde ve çok geniş bir yelpazeye yayılan uzmanlık alanlarında devam etmektedirler. Mezunlarımızın yurt içi ve yurt dışı üniversite yerleşim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.