Lise öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi Toplum Hizmetleri projelerimize gönülden destek veriyor, bu döneme de KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı) ile işbirliğinde anlamlı projelere destek vererek başladılar.

Öğrencilerimiz KAÇUV’un hastanelerde tedavi gören kanser hastası çocuklar ve aileleri için dağıttığı hijyen malzemelerinin paketlemesini dönemsel olarak yapıyorlar, ilk paketleme Eylül ayında gerçekleşti.

Bir başka etkinliğimiz KAÇUV ve Nehir’in Çocukça Yaşam Gönüllüleri işbirliğinde yapıldı. Nehir’in Adımları adındaki koşu etkinliği 3,5 yaşında kanser tedavisi sonrasında hayatını kaybeden Nehir’in adına 2010 yılından bu güne yapılıyor. Nehir’in anısına yapılan koşu 24 Eylül’de İstanbul Teknik Üniversitesi Ayazağa Kampüsü’nde yapıldı. 3,5 km’lik bir parkuru koşarak, yürüyerek, scooterla, kaykayla tamamlamak mümkün oldu. 11 öğrencimizle beraber katıldığımız bu koşuda öğrencimiz Defne S. birinci oldu. Koşuda t-shirt ve farklı atıştırmalık ürünlerin satışından elde edilen gelirle Nehir’in adına İzmir’de bir oyun odasını yapılacak.