Öğrenci Birlikleri

Okulumuzda öğrencilerimiz ilk yıllarından itibaren birer birey olarak değerlendirilir ve bu bilinç ile yetişirler. İlkokul, ortaokul ve lisede düzenlenen öğrenci birlikleri seçimleri süreci keyif ve heyecanla sonuçlanır. Seçilen öğrencilerimiz programlarını gerçekleştirmek için aktif çalışmalarda yer alarak okul yönetimine katkıda bulunurlar.

İlkokul Öğrenci Birliği

2018-2019 Akademik Yılı İlkokul Öğrenci Birliği seçimleri gerçekleşti.

Ali A., Esin S.,Nil Ö., Rüzgar G., Vera B., Yusuf K., Ekin Y., Burak A. öğrenci birliği temsilcileri olarak seçildi.

Ortaokul Öğrenci Birliği

2018-2019 Akademik Yılı Ortaokul Öğrenci Birliği seçimleri gerçekleşti.

Öğrenci Birliği Başkanı:Selin D. Öğrenci Birliği Temsilcileri: Alp A., Zeynep İ., Mert K., Ekin A., Ege Ö., Dafne S., Erk A., Emre D., Emir T.

Lise Öğrenci Birliği

2018 - 2019 Akademik Yılı Lise Öğrenci Birliği seçimlerini Voice grubu kazandı.

Voice grubu öğrencilerimiz; Ece Deniz Y., Seda U., Melis E., Yoel N., İris B., Aslı S., Efe E., Alp A.'u tebrik ederiz