Öğrenci Birlikleri

Okulumuzda öğrencilerimiz ilk yıllarından itibaren birer birey olarak değerlendirilir ve bu bilinç ile yetişirler. İlkokul, ortaokul ve lisede düzenlenen öğrenci birlikleri seçimleri süreci keyif ve heyecanla sonuçlanır. Seçilen öğrencilerimiz programlarını gerçekleştirmek için aktif çalışmalarda yer alarak okul yönetimine katkıda bulunurlar.

İlkokul Öğrenci Birliği

2019-2020 Akademik Yılı İlkokul Öğrenci Birliği seçimleri gerçekleşti.

"Muhteşem Hisar" grubu en yüksek oyu alarak okul meclisinin yönetim görevine seçildiler.

Öğrenci Birliği Başkanları: Kaan T. ve Selin K.

Öğrenci Birliği Temsilcileri: Rüzgar G., Zeynep B., Ayşe Naz G., Akel S., Aren T. ve Selim U.

Ortaokul Öğrenci Birliği

2019-2020 Akademik Yılı Ortaokul Öğrenci Birliği seçimleri gerçekleşti.

"Hisar Vision" grubu en yüksek oyu alarak okul meclisinin yönetim görevine seçildiler.

Öğrenci Birliği Başkanı: Ecem K.

Öğrenci Birliği Temsilcileri: Mert K., Sarp O., Ömer A., Şirin E., Mesut Kerem B., Kaan E., Emir T., Selin K., Doğu D. ve Yasemin Ş.

Lise Öğrenci Birliği

2019-2020 Akademik Yılı Lise Öğrenci Birliği seçimleri gerçekleşti.

"Hisar The Council" grubu en yüksek oyu alarak okul meclisinin yönetim görevine seçildiler.

Öğrenci Birliği Başkanları: Yağız Ç. ve Semih A.

Öğrenci Birliği Temsilcileri: Duru D., Defne B., Yasmin E., Asli S., Selin D. ve Deniz Ö.