Okul Aile Birliği

Okul Aile Birliğimiz Hisar'da hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak düzenledikleri etkinlikler ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın yanısıra farklı okullara da destekte bulunurlar.

23 Ekim 2018'de gerçekleşen Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul seçimlerinde yeni Yönetim Kurulumuz belirlendi. 2017-2018 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, 2018-2019 OAB Yönetim Kurulumuza başarılı ve keyifli bir dönem dileriz.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Sibel Yüksel Başkan
Sevgi Kopmaz Başkan Yardımcısı
Burcu Öztunçman Sayman
Suzan Uzunkök Yazman
Çiğdem Sarıoğlu Ergut Üye
Betül Ulusoy Üye
Pınar Canseven Üye
Esra İnci Üye
Zeynep Borçbakan Üye

Okul Aile Birliği Gönüllü Üyeleri

İletişim: oab@hisarschool.k12.tr

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN HABERLER

Okul Aile Birliğimizin Ağacımız Çicek Açıyor ve Kitap Cupcake Etkinliği

Okulumuzun her yıl düzenlediği Kitap Ağacı Günlerinin 19. yılında Okul Aile Birliğimiz öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını geliştirmek, kütüphanemizin yenilenmesi projesine destek olmak ve sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında ihtiyacı olan okullara kitap bağışı toplamak için 26 Mart günü "Ağacımız Çiçek Açıyor" etkinliğini gerçekleştirdi.

Devamı için tıklayın about Okul Aile Birliğimizin Ağacımız Çicek Açıyor ve Kitap Cupcake Etkinliği