Okul Aile Birliği

Okul Aile Birliğimiz Hisar'da hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak düzenledikleri etkinlikler ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın yanısıra farklı okullara da destekte bulunurlar.

23 Ekim 2018'de gerçekleşen Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul seçimlerinde yeni Yönetim Kurulumuz belirlendi. 2017-2018 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, 2018-2019 OAB Yönetim Kurulumuza başarılı ve keyifli bir dönem dileriz.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

Sibel Yüksel Başkan
Sevgi KopmazBaşkan Yardımcısı
Burcu ÖztunçmanSayman
Selen TunçbilekYazman
Çiğdem Sarıoğlu Ergut Üye
Suzan UzunkökÜye
Pınar CansevenÜye
Esra İnciÜye
Zeynep BorçbakanÜye

Okul Aile Birliği Gönüllü Üyeleri

İletişim: oab@hisarschool.k12.tr

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN HABERLER

KayaK Kampı

Okul Aile Birliğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da iki farklı kayak merkezinde kayak kampı düzenledi. Öğrencilerimiz Kartalkaya ve Palandöken'de yapılan kamplarda arkadaşları ve aileleriyle birlikte doğaya yakın birkaç gün geçirerek kış sporlarının tadını çıkardılar.

Devamı için tıklayın about KayaK Kampı