Okul Aile Birliği

Okul Aile Birliğimiz Hisar'da hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak düzenledikleri etkinlikler ile öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunmanın yanısıra farklı okullara da destekte bulunurlar.

17 Ekim 2017'de gerçekleşen Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul seçimlerinde yeni Yönetim Kurulumuz belirlendi. 2016-2017 döneminde görev yapan OAB Yönetim Kurulumuza teşekkür eder, 2017-2018 OAB Yönetim Kurulumuza başarılı ve keyifli bir dönem dileriz.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu

İpek ErduranBaşkan
Sevgi KopmazBaşkan Yardımcısı
Sibel YükselSayman
Didem GüneyYazman
Ebru AltuğÜye
Burcu ÖztunçmanÜye
Özge BilginoğullarıÜye
Burcu CesurÜye
Neriman SokulluÜye

Okul Aile Birliği Gönüllü Üyeleri

İletişim: oab@hisarschool.k12.tr

OKUL AİLE BİRLİĞİMİZDEN HABERLER

KayaK Kampı

Okul Aile Birliğimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da iki farklı kayak merkezinde kayak kampı düzenledi. Öğrencilerimiz Kartalkaya ve Palandöken'de yapılan kamplarda arkadaşları ve aileleriyle birlikte doğaya yakın birkaç gün geçirerek kış sporlarının tadını çıkardılar.

Devamı için tıklayın about KayaK Kampı