2017 yılından beri ortak projeler yürüttüğümüz, 2018 yılında İşbirliği Protokolü imzaladığımız American Community Schools (ACS) Athens Genel Müdürü ve Hisar Okulları Teknoloji ve İnovasyon Danışma Komitesi üyesi Sayın Stefanos Gialamas’ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz

2005 yılından beri ACS Athens’ın Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Mr.Gialamas, eğitim alanında gösterdiği yenilikçi yaklaşımı, liderliği ve çocuklara olan sevgisi ile hatırlanacak son derece değerli bir eğitimci idi. Mr. Gialamas, Hisar Okulları ve ACS Athens arasında gelişen işbirliğinin en önemli öncülerindendi; kendisi Hisar Okulları yönetimi, akademik kadrosu ve öğrencilerinin donanımına değer vererek pek çok ortak projenin hayat bulmasına ön ayak olmuş, Hisar Okullarını Atina’da her zaman büyük bir misafirperverlikle ağırlamıştır. Hisar Okulları olarak ACS Athens ile gelişen bu değerli dostluğumuzu yaşatmaya devam edeceğiz.

American Community Schools Athens camiasına, Hisar Okullarına, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.