Homecoming

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Hisar'a Dönüş etkinliklerimizi Aralık ve Haziran aylarında düzenledik ve sevgili mezunlarımızla iki kez buluştuk. Geleneksel buluşma tarihimiz olan Aralık ayının son Perşembe akşamı 27 Aralık 2018 günü saat 18.30'da okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bu senenin ilk Hisar’a Dönüşü'nün ardından 22 Haziran 2019 Pazar günü saat 11.00'de tekrar Brunch organizasyonumuz için buluştuk.

Tüm Hisar Ailesine teşekkür ederiz!

Tüm mezunlarımıza, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza yönelik, her sene Aralık ayının son perşembesinde düzenlediğimiz Homecoming organizasyonumuz ile mezunlarımızın okullarıyla ilişkilerini güçlendirmek için çalışıyoruz.

Mezun Etkinliklerimiz

2019 Hisar'a Dönüş Brunch Organizasyonu

2019 yılı Hisar'a Dönüş organizasyonumuzu 22 Haziran Cumartesi günü düzenlediğimiz Brunch etkinliğimizle gerçekleştirdik. Mezunlarımız öğretmenleri ve arkadaşları ile buluşup açık havada kahvaltı etmenin tadını çıkardılar. Gelen tüm Hisar Ailesi üyelerine teşekkür ederiz.

2018 Hisar'a Dönüş Organizasyonu

2018 yılı Hisar'a Dönüş organizasyonunu gelenekselleşen tarihimizde, Aralık ayının son perşembesinde gerçekleştirdik. Mezunlarımızın yoğun katılım gösterdiği etkinliğimizde Hisar mezunları öğretmenleri ve çalışanlarımızla keyifli bir akşam geçirdiler.

2008 Hisar Lisesi Mezunları 10. Yıl Reunion Brunch Organizasyonu

Haziran ayında Hisar Lisesi'nin ilk mezunları olan 2008 mezunlarını, öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı Reunion Brunch organizasyonunda buluşturduk.

Homecoming 2017

Homecoming 2016