Homecoming

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında geçtiğimiz yıllardan farklı olarak Hisar'a Dönüş etkinliklerimizi Aralık ve Haziran aylarında düzenleyeceğiz, sevgili mezunlarımızla iki kez buluşacağız. Geleneksel buluşma tarihimiz, Aralık ayının son Perşembe akşamı olan 27 Aralık 2018 günü saat 18.30'da okulumuzda gerçekleştirdiğimiz bu senenin ilk Hisar’a Dönüşü'nü gerçekleştirdik. Tüm mezunlarımızı 23 Haziran 2019'da tekrar okulumuza bekliyoruz!

Tüm mezunlarımıza, öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza yönelik, her sene Aralık ayının son perşembesinde düzenlediğimiz Homecoming organizasyonumuz ile mezunlarımızın okullarıyla ilişkilerini güçlendirmek için çalışıyoruz.

Mezun Etkinliklerimiz

2008 Hisar Lisesi Mezunları 10. Yıl Reunion Brunch Organizasyonu

Haziran ayında Hisar Lisesi'nin ilk mezunları olan 2008 mezunlarını, öğretmenlerimizi ve çalışanlarımızı Reunion Brunch organizasyonunda buluşturduk.

Tüm fotoğrafları görmek için tıklayınız.

Homecoming 2017

Homecoming 2016