Bu yıl 3 websitemiz de görsel ve içerik anlamında yenilendi.

Tüm websitelerimizin kullanıcı dostu olması ve zengin içeriğe sahip olmaları hedeflendi.

Okulumuzun websitesi Hisarschool.k12.tr; içeriği yenilenmiş olsa da, web kullanıcılarımız eski websitemizden alıştıkları linklere bu websitesinde de bulabilecekler. HisarNet, Moodle, E-Okul yada çalışanlarımızın maillerine ulaşabildikleri E-Posta gibi.

Ziyaretçilerimiz Hisar’daki akademik ve sosyal yaşam hakkında detaylı bilgi alma imkanı olmakla kalmayıp; öğrencilerimizin gezileri, başarıları ve daha pek çok yenilikten de haberdar olma fırsatına sahip olacaklar.

Websitemizde çok yakında; öğrenci, veli, çalışan ve mezun portalları da yayına başlayacaktır. Bu portallar ile ziyaretçi, kendisi ile ilgili içeriklerin olduğu alanlarla websitemizi daha etkili kullanacaktır.


Hisarlı olsun yada olmasın tüm katılımcılara açık Hisar Akademi websitemiz de yenilendi. Hisar Akademi programı ve ders saatlerine ulaşabileceğiniz websitemizde ilgilendiğiniz programa kayıt da yaptırabilirsiniz.




Hisar Kültür Merkezi sezon programına ulaşabileceğiz, bilet alabileceğiniz websitemiz yayına başladı. Websitesinde ayrıca geçmiş yılların etkinlik posterlerine de ulaşabilirsiniz

.