Öğrencilerimizin içindeki potansiyeli keşfetmelerini sağlamak ve ilgi alanlarına göre kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla bu yıl toplamda 105 kulübümüz kuruldu.

Bu yıl ilkokul kulüplerimize çeyrek dönemlik kulüpler ve ortaokul kulüplerimize de yarım dönemlik kulüpler eklenerek öğrencilerimizin daha fazla kulüp deneyimlemeleri hedefleniyor.

Bu yıl ilk defa açılan kulüplerden bazıları arasında ; Permakültür, Masal Anlatıcılığı, Creative Drama, Health & Wellness, JMUN (lise öğrencilerinin desteğiyle), Public Speaking (2 öğrencimiz tarafından açıldı), Kickbox (1 öğrencimiz tarafından açıldı), Matematik kulübü ( 1 öğrencimiz tarafından açıldı) sayılabilir.

İlk defa açılan beyaz bayrak projesi kapsamında oluşturulmuş Ekoloji kulübü ve bu kulübe destek veren Permakültür kulübümüz bu yıl dikkat çeken ilkokul kulüplerimizden. Ortaokul için JMUN ve Organizasyon kulübü yeni açılan ve dikkat çeken bir diğer kulüp. Lise için de öğrenciler tarafından açılan Public Speaking, Kickbox ve Matematik kulüpleri de öne çıkan diğer kulüplerimizden.