Yurtiçindeki üniversiteleri hedefleyen öğrencilerimizin YGS-LYS için hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Okul içerisinde yapacağımız deneme sınavlarımızın ilkini bu ay içerisinde gerçekleştireceğiz. 06-20 Ocak 2016 tarihleri arasında YGS resmi başvuru işlemleri gerçekleştirilecek.

12. Sınıfta bulunan öğrencilerimizin (86) ön beyanları doğrultusunda; 16 öğrenci (%19) sadece yurtiçindeki üniversiteleri hedeflediğini belirtmişlerdir. 19 öğrenci (%22) hem yurtdışı hem de yurtiçindeki üniversiteleri hedeflediklerini ifade etmişlerdir. 51 öğrenci ise sadece yurtdışındaki üniversiteleri hedeflediklerini belirtmişlerdir. Kesin yerleşim sayıları tüm sınavlar bittikten sonra şekillenecektir.

19 Ekim 2015 tarihinde istekli olan 12. Sınıf öğrencilerimizin katılımı ile Bilgi Üniversitesi kampüs gezimizi gerçekleştirmiştik. İkinci dönem içerisinde de Koç Üniversitesine kampüs gezisi yapmayı planlıyoruz.

13 Mart 2016 tarihinde YGS sınavı gerçelleştirilecek.

15 Nisan 2016 tarihinde Yurtiçi Üniversiteler Fuarı ve Meslek Tanıtım Günü organizasyonunu gerçekleştireceğiz.