4 Ocak’ 2016’da, Dr. Özgür Bolat “Başarı ve Mutluluğun Psikolojisi” Veli Seminerimiz ile okulumuzdaydı.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümümüzün düzenlediği seminerimiz yoğun katılımlı ve sorularla son derece interaktif geçti.

Başarı mı mutluluğu getirir, mutluluk mu başarıyı? Mutluluk iç kaynaklı mıdır, dış kaynaklı mıdır? Hangisi kişiye bağlı ve sürdürülebilirdir? Çocuk eğitiminde ödül-ceza-övgü-karşılaştırmanın yeri nedir? Eğitimde okul tek başına yeterli midir? Ailenin rolü nedir?.. Ve benzeri daha bir çok sorunun tartışıldığı 2.5 saatten fazla süren seminerin keyifli ve doyurucu geçmesinde hiç kuşkusuz Dr Özgür Bolat’ın çok büyük katkısı oldu.

Boğaziçi Üniversitesi, Harvard, MIT, Cambridge Üniversitelerinden üstün başarılarla mezun olmuş, çocuk eğitimi konusunda birçok bilimsel araştırmaya imza atmış bir uzman, konuşmacı ve yazar Dr Özgür Bolat’a ve seminerimize katılımları için velilerimize teşekkür ediyoruz.