Her yıl geleneksel olarak organize ettiğimiz “Hisar Okulları Dostluk ve Spor Şenliği”nin bu yıl, 6.’sını 19-20-21 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriyoruz.

Basketbol, Voleybol, Hentbol ve Futbol branşlarında organize ettiğimiz şenliğimize bu yıl 16 okul katılıyor. Bu okullar, Açı Okulları, Adnan Kahveci Ortaokulu, Darüşşafaka, Enka Okulları, Erol Yüksel Ortaokulu, FMV Özel Ayazağa Işık, Göktürk Sınav Lisesi, Galatasaray, Irmak Okulları, İstek Kemal Atatürk, Koç Okulları, Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, Şehit Er Sinan Şen, Ted Rönesans ve Turgut Özal Ortaokulu.

Okul saatleri içerisinde, 3 gün boyunca yapılacak spor müsabakalarında toplam 88 takım yer alıp, 73 maç oynayacaktır. Basketbol, Voleybol, Hentbol maçları Spor Merkezinde, Futbol maçları ise lise futbol sahasında ve kapalı futbol sahasında oynanacak ve maçları federasyon onaylı hakemler yönetecek. Şenliğimizde, diğer okullardan 1000’nin üzerinde öğrenciye ev sahipliği yapacağımızı tahmin ediyoruz.

Spor Şenliğimizde okulumuzu temsil edecek 17 takımımızı ve şenlik maç takvimini aşağıda görebilirsiniz.

BASKETBOL:

Basketbol maç programlarını takip etmek için tıklayınız.

Hisar takımları: Minik Erkek A-B, Küçük Erkek, Küçük Kız A-B, Yıldız Erkek, Yıldız Kız, Genç Erkek A-B

FUTBOL:

Futbol maç programlarını takip etmek için tıklayınız.

Hisar takımları: Minik Erkek, Küçük Erkek, Yıldız Erkek, Genç Erkek, Genç Kız

HENTBOL:

Hentbol maç programlarını takip etmek için tıklayınız.

Hisar takımları: Küçük Kız, Yıldız Kız, Genç Erkek

VOLEYBOL:

Voleybol maç programlarını takip etmek için tıklayınız.

Hisar takımları: Küçük Kız A-B, Yıldız Kız, Genç Kız