20.Yıl Logo Tasarım Yarışması

Hisar Okulları olarak bugüne kadar öğrencilerimizin yaratıcı çalışmaları ile pek çok başarılı işe imza attık.

Yıllıklarımız, JMUN ya da Spor Şenliği posterlerimiz bunlardan sadece birkaçı.

Bu Yıl Hisar’ın 20. Yılı!

2016-2017 Eğitim yılı süresince 20. Yılımızı kutlayacağız.

Öğrenci ve mezunlarımızın 20. Yıl çalışmalarında pay sahibi olmalarını istiyoruz.

Yıl içerisindeki tüm faaliyetlerimizde kullanılacak, Her tanıtım malzemesinde ve websitesinde yer alacak

20. Yıl logomuz için Logo Tasarım Yarışması düzenliyoruz.

Sadece öğrenci ve mezunlarımıza açık olan yarışmada, çalışmalar 19. Şubat Cuma gününe kadar teslim alınacak, ertesinde teknik jüri tarafından değerlendirilecektir.

21 Ocak’ta isteyen öğrencilerin katıldıkları, logo tasarım atölye çalışması yaptık. İlkokul, Ortaokul ve Lise için ayrı olarak hazırlanan atölyelerde, Hisar Okullarının reklam ajansından Ufuk Aladağlıoğlu öğrencilere logo tasarımında dikkat edilmesi gereken noktaları anlattı.

20.YIL LOGO TASARIMI YARIŞMASI KOŞULLARI

•Yarışma tüm seviyelerden tüm öğrencilerimize ve mezunlarımıza açıktır.
•Yarışmaya dijital logo çalışması ile katılabileceğiniz gibi sadece el çizimleri ile de katılabilirsiniz.
•Başvuru yapan gönüllü öğrenci ve mezunlarımıza Logo Tasarım dokümanlarımızı göndereceğiz.
•Kazanan Tasarım, tasarımcısının adı ile duyurulacaktır.

İLGİLİ TARİHLER:

Başvuruların alınması: 15 Ocak – 20 Ocak 2016

Atölye Çalışması: 21 Ocak 2016

Tasarımların Teslimi: 19 Şubat 2016

Çalışmaların Teknik Jüri tarafından değerlendirilmesi: 22 Şubat 2016 Haftası

Yeni logonun duyurulması: 1 Mart 2016

Sorularınız için: Kurumsal Geliştirme Ofisi, Gökşen Dürüst (advancement@hisarschool.k12.tr).