Ekoloji ve Permakültür kulübü öğrencilerimiz 21 Aralık 2015’te katıldıkları “Doğa Arkadaşımın Kutusu- Kış” oyununu 22 Şubat 2016’da tamamladılar.

Öğrencilerimiz hiç tanımadıkları doğa arkadaşlarına göndermek için, içinde çeşit çeşit doğa hazinelerinin bulunduğu kutular hazırladılar. Kutuları hazırlayabilmek için hep birlikte Göktürk barajına keşfe çıktılar. Bu keşif sırasında hem arkadaşlarına gönderecekleri hazineleri topladılar hem de doğada yeni hazineler keşfettiler.

Her biri birbirinden değerli doğa hazinelerini özenle kutulara yerleştirerek hiç tanımadıkları Doğa Arkadaşlarına mektuplar yazıp gönderdiler. Öğrencilerimiz tüm bunları yaparken hem çok keyif aldılar hem de kendilerine gelecek kutuları büyük bir heyecanla beklediler.

Doğa arkadaşlarından gelen kutular öğrencilerimizin heyecanlı bekleyişine değdi. Birbirinden güzel, özenle hazırlanmış kutuları öğrencilerimiz ile hep birlikte açtık. Kutulardan çıkan her bir hazineyi öğrencilerimiz dikkatlice incelediler.

Öğrencilerimiz Doğa Arkadaşımın kutusu oyununda hem yeni doğa hazinelerini keşfettiler hem de yeni arkadaşlar edindiler. Doğa Arkadaşımın kutusu-Kış oyununu büyük bir keyifle tamamladılar.