Hisar Okulları öğrenci çalışmaları 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde.

Başlığı “Uyandırma Servisi, GÜNAYDIN!” olarak belirlenen 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali 22 Mayıs 2016 Pazar gününe kadar izleyicileri ile buluşacaktır. Bienalin amacı, Türkiye’den ve yurt dışından, çocuk ve gençlerin farklı sanat disiplinlerinde (görsel sanatlar, film, dans, müzik, tiyatro, yeni medya, vb.) yaratıcı ve bağımsız biçimde sanatsal üretimlerde bulunmalarını sağlamaktır. Katılımcılar ve izleyiciler için sembolik olarak ‘uyandırma servisi’ başlığı altında bir farkındalık yaratarak, yaşadıkları çevreye ve kendilerine karşı duyarlılıklarının artması hedeflenmektedir. Bu hedefle yola çıkan Hisar Okulları 2. Sınıf öğrencilerinin “Müziğin Büyülü Dünyası” isimli grup çalışması, 9. sınıf öğrencilerimiz Işılsu Ş’ın “Alice in Wonderland”, Defne U.’nin “Are You Aware” isimli bireysel çalışmaları, 10. sınıf öğrencilerimiz Selin B.’ın “Namaste”, Selen K.’un “Everyday I am Çapuling” isimli bireysel çalışmaları, 11. Sınıf öğrencimiz Talya Y.’nın “Wake up Him” isimli bireysel çalışması 4. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nde sergilenmeye değer görülmüştür. Öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.