8. Sınıf Törenimiz ile 94 öğrencimizi 19 Haziran’da B’Blok’tan C Blok’a muhteşem bir törenle uğurladık. Törenimiz Saynur Kayal ve David Cardenas’ın açılış konuşmaları ile başladı. Hisar Eğitim Vakfı adına Mütevelli Heyet Üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Rukiye Devres Ünver öğrencilerimize hitap ederek başarılı olmak için hata yapmaktan korkmamanın önemini vurguladı. Ünver’in konuşmasının ardından, Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ni bitirdikten sonra aynı üniversitede Finans Mühendisliği yüksek lisans öğrenimine devam eden 2011 mezunumuz Umutcan Karakullukçu kendi lise deneyimlerinden bahsederek öğrencilerimize hayallerinin peşlerinden koşmalarını ve fark yaratmalarını salık verdi. 2016 Sınıfı adına 8. sınıf öğrencimiz Kaan Ali Ç. ortaokul hayatını rubik küp metaforu üzerinden anlatarak sınıftaki tüm öğrenci arkadaşlarının farklılıkları ile değerli olduğunu aktaran bir konuşma yaptı. Öğrencilerimiz akademik başarı belgelerini, ödüllerini ve sınıf mektuplarını aldıktan sonra törenimiz okul marşının söylenmesi ile sona erdi. Törenin sonunda öğrencilerimiz, aileleri, öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz keyifli bir kokteylde bir araya gelerek liseye geçişi kutladılar. Tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.