Londra Regent’s Üniversitesi’nin düzenlediği moda tasarım yarışmasının bu seneki konusu Sustainability (Sürdürülebilirlik) idi. Öğrencilerimiz, bu fikirden yola çıkarak günlük hayatta yeniden kullanılabilecek materyalleri değerlendirerek tamamen kullanılmış malzemeler ile giyilebilir giysi tasarımı yaptılar. Tasarımlardan, 10. sınıf öğrencimiz Defne U.’nun çalışması 11 Mayıs’ta Central London Regent’s Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü’nün geleneksel mezuniyet defilesinde sunulacak ve uluslararası finalde okulumuzu temsil edecektir.

Öğrencilerimizin tasarımları; Bloomsbury moda tasarım katoloğunda Moda İllustratörü Stuart McKenzie’nin çalışmaları arasında da yer alacaktır. Regent’s Üniversitesi, okulumuza göndermiş olduğu mektupta; Balca Naz E., Işılsu Ş. ve projede yer alan tüm öğrencilerimizi gösterdikleri katılım ve çabalarından dolayı kutlamış ve gerçekleşecek olan Regent’s Üniversitesi Geleneksel Mezuniyet Defilesine davet edilmiştir. Öğrencilerimizin Portfolyo Kulübu, resim dersi ve afterschool saatlerini kullanarak okulda yaptıkları giysi tasarımları lise binası girişinde sergilenmektedir.