3-7 Nisan’da Kitap Ağacı Günleri’nin on yedincisi düzenlendi. Hafta boyunca lobiye kitap stantları kuruldu, öğrencilerimiz sevdikleri yazarlarla buluştu. Konuk ettiğimiz yazarlarımız, Ahu G. Karagülle, İdil Sait, Aysun Berktay Özmen, Niran Elçi ve Rıfat Batur güzel ve keyifli söyleşilerinin yanı sıra sevilen kitaplarını imzaladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz Kitap Ağacına çiçek bağışlayarak hem ağacımızı yeşertti, hem de kütüphanemizin gelişimine katkıda bulundu. Okul Aile Birliğimizin desteğiyle düzenlenen “Kitap Getir Kurabiye Al” etkinliğiyle de ortaokul ve lise öğrencilerimizin bağışladığı kitaplar, Toplum Hizmetleri birimimizin belirlediği üç okula gönderildi. Velimiz Sn. Bilgin lise kütüphanemizde bir aktivite düzenledi.

Bir haftayı öğrencilerimizle birlikte rengarenk, heyecan dolu ve keyifle geçirdik. Önümüzdeki yılı heyecanla bekliyoruz. Hafta boyunca bize destek olan herkese çok teşekkür ederiz.