Hentbol

Genç Erkek Hentbol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası Genç Erkek Hentbol Turnuvası birincisi, İstanbul ili okullar arası Genç Erkek Hentbol Turnuvası İstanbul ikincisi oldu. Takımımız daha sonra Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerine ve Genç Erkek Hentbol Türkiye Şampiyonası Deplasmanlı Lig Yarı Finallerine katıldı.

Yıldız Kız Hentbol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası Yıldız Kız Hentbol Turnuvası ikincisi oldu. Yıldız Kız Hentbol Okul Takımımız İstanbul ili okullar arası Yıldız Kız Hentbol Turnuvasında İstanbul dördüncüsü olarak Denizli’de yapılan Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerine katıldı.

Küçük Kız Hentbol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası Küçük Kız Hentbol Turnuvası birincisi oldu.

Basketbol

Genç Erkek Basketbol Okul Takımımız İstanbul ili okullar arası Genç Erkek Basketbol Turnuvasında İstanbul altıncısı olarak, Eskişehir’de düzenlenen Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerine katıldı.

Yıldız Erkek Basketbol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası Yıldız Erkek Basketbol Turnuvası ikincisi oldu.

Minik Erkek Basketbol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası Minik Erkek Basketbol Turnuvası birincisi oldu.

Voleybol

Genç Kız Voleybol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası genç Kız Voleybol Turnuvasında birinci oldu.

Yıldız Kız Voleybol Okul Takımımız Eyüp ilçesi okullar arası Yıldız Kız Voleybol Turnuvasında birinci oldu.

Küçük Kız Voleybol Okul Takımı Eyüp ilçesi okullar arası Mini Voleybol Turnuvasında ikinci oldu.

Futsal

Minik Erkek Futsal Okul Takımı Eyüp ilçesi okullar arası Minik Erkek Futsal Turnuvasında birinci oldu.

Tüm sporcu öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.