20. yılımızı tüm Hisar ailesinin katılımı ile bu yıla özel etkinlikler ile coşkuyla kutladık. 2015 yılında başlayan ve geçtiğimiz akademik yılda devam eden 20. yıl çalışmalarını kısaca aşağıda bulabilirsiniz.


2015-2016 akademik yılında, 20. yılı planlamak için okul müdürleri, akademik ve idari çalışanlar, veliler, mezunlar ve bağışçılarımızdan oluşan bir komite oluşturmuştuk.

Yine aynı akademik yıl içinde, 20. yılımız için, ilk olarak öğrenci ve mezunların katılımına açık olan bir logo yarışması düzenledik. Katılan 90’a yakın logodan finale kalan üç logoyu 20. yılımız boyunca tüm etkinliklerde, okul formalarında ve ders materyallerinde kullandık.

  


2016-2017 eğitim yılının başlangıcında öğrencilerimizi, AP Studio Art öğrencilerimizin renkli 20. yıl logoları ile boyadıkları okul girişimizde karşıladık. Lobimizi 20. yıl logolarımız ile donatık. 20. yıl komitemiz ve okul öğrenci birliklerimizin oyları ile seçilen 20. yıl temamız “Değişimin kendisi ol, geleceği sen yarat” da yıl içinde pek çok derste proje konusu olarak kullanıldı.



20 yılın kısa bir özeti olan Geçmişten Geleceğe Hisar Okulları Sergisi Eylül ayında KSM’de ziyarete açıldı. Akbank ana sponsorluğunda gerçekleşen sergi açılış resepsiyonunda tüm Hisar ailesi bir araya geldi. Sergi ilk dönem süresince ziyaret edildi.



20. yılımız için özel bir film hazırladık.


KSM’ye kurulan fotoğraf kabininde Hisar ailesi 20. hatırası olarak fotoğraflarını çektiler, Hisar ile ilgili duygularını bizlere hatıra kalacak videolar kaydettiler.



Hisar’da 20 yılını tamamlayan arkadaşlarımız Kurucu Temsilcimiz, Yönetim Kurulumuz ve yönetimimiz ile beraber özel bir yemekte biraraya geldiler. Öğrencilerimizin, tüm 20 yıllık çalışanlarımızın adlarıyla, onların onuruna hazırladığı afiş çalışması A Blokta sergilendi.



Hisar, mutluluğa yolculuktur. Bilim ve Sanat Haftası kapsamında görsel sanatlar, müzik ve bilim ile dolu geçen Mayıs ayı 20. yıl coşkusunu artırdı.

 


En yaratıcı “20” yarışmasında dereceye giren çalışmalar 20. yıl madalyası ve sanat kitabı ile ödüllendirildi.

 

“Benim için Hisar” Projesi: Hisar 20. yıl teması ile Lise Seçmeli Grafik Tasarım & Multimedia dersi öğrencilerinin projesi olarak hayata geçti. Proje kapsamında 65 akademik ve idari çalışana Hisar’ın onlara ifade ettikleri soruldu. Fotoğraf çekimi ve poster tasarımları öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirildi.



20. yıl özel etkinliği olarak DOB sanatçıları ile Çaykovski Hisar’ sahnesindeydi. Büyüleyici gösterinin sonunda Hisar Akademili balerinler de sahnedeydi.



20. Yıl özel konserimiz Türkiye’de öğrenci orkestrasıyla profesyonel bir grubun verdiği ilk konser oldu. Öğrencilerimiz, Mimar Sinan Devlet Konservatuvarı Genç Orkestrasıyla ünlü rock grubu Yüksek Sadakat’in şarkılarını Yüksek Sadakat ile birlikte senfonik olarak seslendirdi.



20. yıl, uluslararası bir organizasyonun başlangıcı oldu, 1. Uluslararası Hisar Okulları Piyano Yarışması düzenledik. Detaylar için tıklayabilirsiniz.


20 yıl, okul yıllığımızda da yerini aldı. 20. yıl etkinliklerini de içeren yıllığımız yine yılın temasına uygun olarak hazırlandı.


20. yıl etkinliklerimizde bize değerli katkılarını sunan tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz.

ALTIN SPONSORUMUZ

AKBANK

20. YIL ÖZEL SPONSORLARIMIZ

HİSAR OKUL AİLE BİRLİĞİ

HEV YÖNETİM KURULU

ÜRÜN SPONSORLARIMIZ

ARTI BİLGİSAYAR

AŞKUR

BOYUT YAYIN GRUBU

CANGÖZ MÜZİK

SAMSUNG

DESTEKÇİLERİMİZ

ARTEM

GÜRSEL

MAVİ GİYİM

NEZİH KİTAP KIRTASİYE

PRONET

TÜRKMEN GİYİM