2017-2018 akademik yılında da öğrenci çalışmalarından oluşan, “Hisar Serisi Karma Sergileri” düzenlemeye devam ediyoruz. “Hisar Serisi Karma Sergileri”‘ne katılmak isteyen öğrencilerimizin, Karma Sergi Katılım Formu’nu doldurarak ilgili görsel sanatlar öğretmenine, 29 Eylül 2017 tarihine kadar iletmesi, sergi takvimini sağlıklı yürütebilmemiz için önemlidir. Belirtilen tarihten sonra gelen başvurular değerlendirmeye alınamayacağından, öğrencimizle gönderdiğiniz başvuru formlarının görsel sanatlar öğretmenine ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmenizi rica ederiz. İlgili dokümanlar velilerimize iletilmiştir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.Hisar Serisi Karma Sergileri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için; Görsel Sanatlar Bölüm Başkanımız, Gülay Karadeniz’e ulaşabilirsiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.