Okulöncesi 4-5 ve 5-6 yaş öğrencilerimiz “Yerli Malı ve Tutum Haftası” konusuna bağlı olarak sınıflarında, ilgili resimler eşliğinde yerli malı ve tutumun ne olduğu hakkında sohbet ettiler. Ülkemizde üretilen mallar ve yetiştirilen ürünler hakkında konuştular ve nasıl korumamız gerektiği ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Ülkemizde üretilen meyve ve sebze resimlerinden istediklerini seçerek, kesip boyayarak kendilerine maskeler hazırladılar. Evden getirip paylaştıkları çeşitli yiyeceklerle bir “Yerli Malı Kutlaması” yaparlarken farklı yiyecek çeşitlerinin isimlerini öğrendiler ve tatlarına baktılar. Kutlama sırasında dans ederek eğlenceli zaman geçirdiler. 4-5 yaş ve 5-6 yaş fotoğrafları için tıklayın.