Geleneksel olarak Aralık ayının son perşembe akşamı düzenlediğimiz Hisar’a Dönüş etkinliğimizi, bu yıl 28 Aralık 2017’de gerçekleştirdik. Mezun ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla birlikte, lise öğrencilerimizin ve iki yıldır Hisar’a Dönüş’ün ana sponsoru AKBANK’ın desteği ile hepimizin hatıralarında yer edecek güzel ve samimi bir akşam geçirdik. Her zaman gururlandığımız mezunlarımızı yeniden Hisar’da görmek bizi çok mutlu etti.

Hisar’a Dönüş, mezunlarımızın kırmızı halıda kuartet müzik performansı ile karşılanmasıyla başladı, geleneksel ikramımız sucuk-ekmek yanında çeşitli ikramlarla renklendi. Gece, mezunlarımızın da öğrencilerimizin yanında performanslarını sergiledikleri geleneksel Yeni Yıl Konserimiz ile devam ederek 2018 için güzel dileklerle son buldu.

Hisar’a Dönüş akşamında çekilen fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz.