20 Aralık 2017 tarihinde okulumuz Lise CS Programming, Robotics ve CS Maker kulüplerinden Hazırlık, 9. ve 10. sınıf öğrencileri, 3M İnovasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler. Öncelikle 3M firmasının tarihi, gelişimi konularında bilgi edindiler. Deneme istasyonunda bazı ürünleri gözlemledikten sonra piyasaya sürülen ürünlerin sergilendiği alanı gezdiler. Otomotiv, ulaşım, ofis, ev temizliği, iş güvenliği üzerine geliştirilmiş ürünleri inceleme fırsatı buldular.

Bu gezi, öğrencilerimizin vizyonlarını genişletmeleri açısından değerli bir deneyim oldu.

Bu gezi sayesinde öğrencilerimiz, insanların karşılaştıkları sorunların ve ihtiyaçlarının doğru belirlenerek çözümlerile uygun şekilde ilişkilendirilmesinin önemini kavradılar ve vizyonlarını geliştirme fırsatı buldular.